Het Hof van Bruntinge           

De aankoopmakelaar voor Drenthe voor het hogere segment 

Wij vinden wat u zoekt, ook in Coronatijd!            

Thuiswerken kunt u prima vanuit Drenthe. In het buitengebied van Drenthe is tegenwoordig vaak glasvezel aanwezig. Zoekt u een ruime woning met voldoende werkruimte in een groene omgeving? Hier kunt u nog betaalbare woningen kopen. Maar hoe vindt u de boerderij of woning die bij u past? Schakel ons in. Wij zoeken en selecteren voor u.  We zijn op de hoogte van de lokale plannen. Zeker in Drenthe spelen zaken als windmolen- en zonneparken, boeren die nieuwe schuren bouwen, stinkende bio-gasinstallaties, uitbreidingen op recreatieparken. Soms zijn lokale wegen verrassend druk en "past" de buurt u niet. Wij wonen zelf in monumentale Saksische boerderij, dus als ervaringsdeskundige weten we waar op te letten bij een bezichtiging.

De huizenmarkt is momenteel goed maar desalniettemin zijn vraagprijzen soms te hoog gezien de lokale marktsituatie. In sommige regio's van Drenthe is de woningmarkt namelijk nog rustig, met name in het Oostelijke gedeelte. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld stad Groningen, de omgeving van Dwingeloo of Assen. Het inschakelen van een aankoopmakelaar voorkomt dat u teveel gaat betalen voor uw woning.

De meeste van onze klanten komen uit het westen/zuiden van Nederland of uit het buitenland (expats). Op zoek naar rust, ruimte, schone lucht en veiligheid. Vaak ook Noordelingen die "back naar hun roots" gaan. Zoekt u ook de rust en ruimte van het mooie Drenthe, neem dan contact met ons op.

Wij specialiseren ons als zelfstandig onafhankelijk makelaar in het aankopen van woonhuizen in het hogere segment. Het werkgebied beslaat geheel Drenthe, mede dankzij de centrale ligging van Bruntinge. Onze werkwijze kenmerkt zich door een 10-stappenplan, dat de noodzaak voor u om vaak naar Drenthe te komen zo beperkt mogelijk houdt.

Persoonlijke aankoopbegeleiding in het hogere segment