Wij vonden voor onze klanten de volgende woningen

Aangekocht

Gezocht

Westerbork (Dr). In een rustige buurt gelegen uitgebouwde helft van dubbel woonhuis met stenen garage en diepe tuin op het zuiden. De woning is gelegen aan de buitenkant van Westerbork nabij hos, hei en landerijen. De woning is gebouwd in 1984 en ligt op een perceel van 339 m2.  Loopafstand van het centrum van Westerbork. De halfopen keuken is van 2006. Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken met witgoedaansluitingen. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer met ligbad, wastafel en toilet. Een rustig gelegen 2 onder 1 kap woning. Huis hoeft niet groot te zijn. Wel een redelijke woonkamer. Wandelmogelijkheden vanuit huis en in een gezellig dorp met volledige voorzieningen. Niet in een te besloten hofje. Op redelijke afstand van een golfbaan. Bereikbaar per openbaar vervoer.  Een zonnige besloten tuin met privacy, dus geen inkijk van achter- of zijburen. Geen klushuis. Liefst met mogelijkheden voor een slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Aangekocht

Gezocht

Noord-Sleen (Dr). Een prachtige oude saksische boerderij in zeer goede staat. Rieten kap recent vernieuwd. In uitstekende staat van onderhoud. Voorzien van oude estrikken en veel lichtinval in de woonkamer. Woonkeuken. Badkamer en slaapkamer op de begane grond. Extra werkkamer aanwezig. Op de verdieping 2 luxe slaapkamers met eigen badkamer. Karakteristieke oude schuur met rieten kap en vlechtwerk. Grote tuin van 4830m2 met veel privacy en vrij uitzicht op de kerktoren van Sleen. Gelegen aan de brink van het dorp nabij Horeca. Een karakteristieke oude boerderij. Ruime gezellige woonkamer met gebinten in zicht. Rieten kap. Open haard of mogelijkheid voor een houtkachel. Tenminste 1 badkamer en slaapkamer op de begane grond. Minimaal 3 slaapkamers met meerdere badkamers. Mogelijkheid voor het creeeren van een centrale ruimte voor de B&B. Geen klushuis. Vrij uitzicht. Zonnige tuin met privacy.Perceel van tenminste 2000m2. Geschikt voor een B&B en een theetuin. Nabij bossen en fiets- en wandelroutes. Geen drukke doorgaande weg. Restaurant op loopafstand. Overige voorzieningen op fietsafstand.

Aangekocht

Gezocht

Zandhuizen (Fr). Vrijstaande woning met zwembad, carport en berging. Zeer landelijk gelegen met vrijblijvend uitzicht over de landerijen. Gelegen naast een bosperceel. Fitnessruimte, geschikt als slaapkamer op de bgg. Besloten achtertuin. Woonkamer met laminaatvloer. Badkamer op de bgg. 3 slaapkamers waarvan een zeer ruim. Zolderberging. Op fietsafstand van winkels. Een zeer rustig gelegen woning. Liefst met slaapkamer en badkamer op de bgg. Op fietsafstand van voorzieningen. Goed onderhouden. Liefst met een grote schuur. In nabijheid van natuurgebieden met fiets en wandelmogelijkheden. Afstand tot het "westen" moet niet te ver zijn.

Aangekocht

Gezocht

Schoonoord (Dr). Ruime vrijstaande woning (850m3) met garage (195m3), houtschuur en carport. Slaap- en badkamer op de begane grond. 1e verdieping 4 slaapkamers en een extra badkamer. Tuin op het ZW met veel privacy. Tuingerichte woonkamer en een verzorgde tuin met vijver. Houtkachel en vloerverwarming op de gehele begane grond. Garage geschikt voor praktijkruimte. Perceel van 880m2 en gelegen in een rustige woonwijk aan de bosrand. Een ruime vrijstaande woning in Drenthe. Geen opknapper en vakkundig gerenoveerd en geisoleerd. Lichte woonkamer, liefst tuingericht met openslaande deuren. Slaap- en badkamer op de begane grond en een eigen badkamer voor gasten. Houten vloeren of plavuizen. Mogelijkheid voor een praktijkruimte. Tuin op het ZW met veel privacy. Op loop- fietsafstand van bossen en voorzieningen (winkels). Niet gelegen aan een drukke doorgaande weg.

Aangekocht

Gezocht

Beilervaart (Dr). is een buurtschap gelegen tussen Beilen en Hoogersmilde. De naam Beilervaart ontleent de buurtschap aan de Beilervaart die door de buurtschap heen stroomt. De buurtschap is dunbevolkt. De woningen zijn voornamelijk buiten gebruik genomen boerderijen. Deze boerderij ligt aan de stille kant van de vaart en op 5 min. van het natuurgebied het Blauwe Meer en op 10 min. van de Smildegerbossen. Het is een geheel gerenoveerde vrijstaande woonboerderij op 3580m2 grond. Intern zijn een studeerkamer, woonkeuken voorzien van een modern keukenblok, grote woonkamer met balkenplafond en haardkanaal, slaapkamer, douche/toilet en een royale verbouwde deel met houtkachel. Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers en een moderne badkamer (douche, toilet, wirlpool). Voorts is er een zwembad met overkapping. Een vrijstaande karakteristieke woonboerderij, landhuis of villa. Geen opknapper. Liefst authentieke elementen (bv gebinten) nog in het zicht. Tenminste 4 slaapkamers. 2 van deze slaapkamers moeten ruim genoeg zijn voor riante werkkamers met zicht naar buiten. Grote woonkamer (min. 60m2) met een goede lichtinval. Woonkeuken, bijkeuken en een 2e toilet/badkamer voor gasten. Badkamer met bad. CV en/of vloerverwarming. Open haard. Tuin met oude bomen. Garage. Kavel tot max. 4000m2. Woning moet mooi op het kavel liggen. Tuin makkelijk te onderhouden. Omgeving Beilen en gelegen aan een rustig weg. Vrij uitzicht over landerijen. Buren in het zicht. Natuur (bos/heide) nabij. Geen spoorlijnen, snelwegen of hoogspanningsleidingen. Goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Aangekocht

Gezocht

Nieuw Balinge (Dr). In zeer goede staat van onderhoud verkerende woonboerderij op 1,32 ha grond. Riet slechts 10 jaar oud. Gelegen temidden van het natuurontwikkelingsplan "Goudplevier". Ruime (40m2) woonkeuken met Boretti gasfornuis en speksteen kachel, woonkamer, TV-kamer en 4 slaapkamers. Op de deel voldoende ruimte voor extra kamers/appartementen. Stallen (4x) met zadelkamer en toilet. Gedraineerde paardenbak met verlichting. Voldoende ruimte voor een minicamping. Woonboerderij met de mogelijkheid voor een minicamping en gastenverblijven. Mogelijkheid tot het houden van ca. 7 mini-ezels (weiland en stallen). Kavel van tenminste 1 hectare. Grote schuur of deel voor gastenverblijven (B&B) en sanitairruimte camping. Boerderij moet in goede staat zijn. Geen golfplaten dak (asbest). Inhoud van de woning tenminste 750 kub. Ligging max. 1 uur rijden van Zwolle nabij toeristisch aantrekkelijke natuurgebieden. Vrij uitzicht en geen spoorlijnen of hoogspanningsleidingen in de buurt.

Aangekocht

Gezocht

Wapserveen (Dr). Op een landelijke locatie geleden boerderij met paardenstallen (17x), paddock, rijbak en weiland. Totaal 1,8 hectare. Prachtige uitrijmogelijkheden vanuit huis. het woongedeelte is recent (2008) gerenoveerd met een nieuwe keuken, woonkamer, 3 slaapkamers en een luxe badkamer. In de deel kunnen nog extra kamers/kantoren worden gemaakt. Ligging aan een rustige weg nabij natuurgebieden. Scholen op loop- en fietsafstand Een woonboerderij met tenminste 10 paardenstallen en circa 2 hectare grond. Uitrijden vanuit huis moet mogelijk zijn. Tenminste 3 slaapkamers en een ruime woonkeuken. Eventueel verbouwen is geen bezwaar, mits dat in de prijs verdisconteerd is. Mogelijkheid om een bedrijf aan huis te beginnen (paardenrijles). Voldoende ruimte om op termijn extra slaapkamers te maken voor B&B (3x) en eventueel een theetuin. Scholen op loop- en of fietsafstand. Natuurrijke, rustige omgeving.

Aangekocht

Gezocht

Dwingeloo (Dr). Gelegen op een unieke lokatie vlakbij het Nationaal Park Dwingelerveld. Vrijstaand woonhuis met theeschenkerij. Schuur vrij eenvoudig geschikt te maken voor paarden. Totaal perceel 14.845 m2 met extra grond aan de overkant (1,4 hectare). Uitrijmogelijkheden vanuit huis middels ruiterpaden. Op loopafstand van de voorzieningen te Dwingeloo. Vrij uitzicht rondom.  Woonhuis is eenvoudig maar kan eventueel worden vervangen door nieuwbouw. Een woonboerderij of paardenobject wat geschikt is voor een paardenrusthuis. Eventueel nieuwbouw op een bouwkavel met agrarische bestemming. Kavel van tenminste 2 hectare. Geen grote bewerkelijke tuin. Grote schuur (200m2) of de mogelijkheid deze te bouwen (voldoende ruimte voor 10 paardenstallen). Uitrijmogelijkheden vanuit huis. Rustige woonomgeving met natuur/bomen. Dichtbij een brinkdorp met winkels. Voorkeur voor Dwingeloo, Havelte, Ruinen en Havelte. 

Aangekocht

Gezocht

Erm (Dr). Landelijk gelegen rietgedekte Saksische woonboerderij met vrijstaande schuur op ca. 2500 m2 grond. In totaal 5 slaapkamers met de mogelijkheid voor extra slaapkamers op zolder.  Boerderij is vrij eenvoudig om te bouwen tot een B&B, met voldoende privacy voor eigen bewoning. Bouwkundig in goede staat. Bouwjaar ca. 1875. Toeristisch aantrekkelijke ligging met bossen en voldoende fiets- en wandelmogelijkheden (o.a. het Pieterpad). Een woonboerderij geschikt (te maken) voor B&B. Tenminste 3 slaapkamers voor eigen gebruik. B&B met tenminste 2 kamers (4 slaapplaatsen). Up-market. Moet bouwkundig in goede staat zijn. Grote woonkeuken. Bijkeuken. Hobbyruimte of kantoor. CV-installatie en houtkachel. Voorkeur voor een brinkdorp op de zandgronden. Rustige weg en vrij uitzicht. Buren op redelijke afstand. Natuurrijke omgeving (bos/heide). Wandel- en fietsmogelijkheden. Nabij eetgelegenheden.

Aangekocht

Gezocht

Drouwenerveen (Dr). In mooie landelijke omgeving gelegen, vrijstaand woonhuis met stenen garage, houten tuinhuis. Perceel van 1647 m2. Woonkamer (22m2), woonkeuken (31m2). Moderne badkamer met ligbad en douche. Slaapkamer (13m2) op de begane grond met terrasdeuren naar de tuin. Drie slaapkamers op de 1e verdieping. Verwarming middels CV en houtkachel. Oorspronkelijke bouwjaar 1918. Een woonhuis (boerderij, bungalow of normale woning) met voldoende ruimte om 2 honden vrij te laten lopen. Niet te dicht op de weg. Rustige omgeving (geen geluidsoverlast). Vrij uitzicht en in het buitengebied (geen directe buren). Tenminste 3 slaapkamers. Qua inhoud niet te groot. Geen rieten kap. Grote schuur een vereiste. Kavel van tenminste 1000m2. Luxe keuken en badkamer geen vereiste. Bad niet noodzakelijk wel een douche. 

Aangekocht

Gezocht

Garminge (Dr). Vrijstaande rietgedekte woonboerderij met stookhok, een grote aangebouwde schuur en een zonnige tuin met fruitboomgaard en weiland. Perceelgrootte 5590m2. Grote woonkamer en suite (50m2) met grenen vloerdelen en origineel balkenplafond. Een woonkeuken van 40m2.  Atag 6-pits fornuis. Een vrije deelruimte van ca. 130m2. Eerste verdieping met 3 slaapkamers. Werkplaats met toilet/douche. Een woonboerderij met de mogelijkheid voor B&B.  Tenminste 4 slaapkamers (of de mogelijkheid daartoe). Grote woonkeuken. Boerderij moet karakteristiek zijn met een up-market uitstraling. Geen opknapper. Vrij uitzicht en aan een rustige weg gelegen. Natuurgebieden op loop- of fietsafstand. Maximaal 30 autominuten van Groningen en nabij een basisschool.

Aangekocht

Gezocht

Schoonloo (Dr). Boerderij tegen de bossen aangelegen met ruim 5 hec. grond. Achterhuis met 9 paardenboxen. Schuur van 13 x 13 meter. Dubbele garage en een paardenbak. Milieuvergunning voor 15 paarden. Voor paardenliefhebbers een boerderij met veel grond en directe uitrijmogelijkheden in bossen. Achterstallig onderhoud geen probleem. Vrij uitzicht voor en achter. Mogelijkheid voor een gastenverblijf. Op termijn wellicht pensionstalling.

Aangekocht

Gezocht

Haule (Fr). Karakteristieke boerderij uit 1740 met bijgebouwen op 1,6 hec. grond. Nabij het Blauwe bos. Veel ruimte in de deel en een grote kapschuur. 5 slaapkamers, woonkeuken, opkamer en voorkamer. Achterstallig onderhoud.  Een woonboerderij met de mogelijkheid om een pony-melkerij te beginnen. Dit in combinatie met pensionstalling, ponykampen en op termijn een winkel voor verkoop van eigen produkten. Uitrijmogelijkheden in de directe omgeving.

Aangekocht

Gezocht

Balloo (Dr). Gerestaureerd rietgedekt woonboerderijtje in een prachtige omgeving. Woonkamer (60m2) met gebinten in het zicht. Houten vloer en tuindeuren op het zuiden. Keurige keuken en sanitair. Slaapzolder/vide boven. Gezocht een rustige woonplek met wandelmogelijkheden. Niet te groot en goed onderhouden. Lichte en ruime woonkamer. Sanitair en keuken moeten voldoen aan de hedendaagse eisen. Niet te grote tuin maar wel vrij uitzicht.

Aangekocht

Gezocht

Blijham (Gn). Een verbouwde woonboerderij aan de Hoofdweg met 3 slaapkamers, woonkamer van 29m2, werkplaats (intern) van 48m2 en een kantoor (12m2), Grote zolder. Goede staat van onderhoud. Voorts een grote schuur (100m2). Totale perceel van 3200m2 met een fraai aangelegde tuin. Woonboerderij in Westerwolde (Groningen). Tenminste 3 slaapkamers en een verwarmde werkruimte van circa 30m2. Goed casco. Grote schuur voor opslag. Tuin met privacy. Boerderij op zichtlokatie (maar niet te drukke weg), voorzieningen op fietsafstand. Goed bereikbaar met openbaar vervoer. Geen geluidshinder van snelwegen e.d.

Aangekocht

Gezocht

De Kiel (Dr). Een van de weinige recreatiewoningen in Drenthe waar permanente bewoning is toegestaan door de gemeente. Gelegen op een kleinschalig park. Z-vormige woonkamer/open keuken (28m2). 2 slaapkamers beneden en 2 grote slaapkamers boven. Perceel van 960m2 Een vrijstaande woning op "het zand" in Drenthe met een beperkt budget. Tenminste 3 slaapkamers, redelijke woonkamer en een tuin met privacy. Voortgezet onderwijs (Emmen) op fietsafstand. Kernwoorden: rust en ruimte. Bossen op loopafstand. Vlakbij een leuk dorp.

Aangekocht

Gezocht

Mussel (Gn). Prima onderhouden woonboerderij met 3 garages. 5200m2. Rustige straat. Sfeervolle woonkamer (60m2). Luxe badkamer (1997). 3 ruime slaapkamers en werkruimte (vide). Mooi aangelegde tuin met boomgaard, vijver en terrassen. Karakteristieke gezellige woonboerderij. Perceel van tenminste 800m2. Mooie tuin met oude bomen. Ruime woonkamer met gebinten. Luxe woonkeuken en dito badkamer. 3 grotere slaapkamers. Hobby-ruimte. Grote schuur om in te sleutelen. 

Aangekocht

Gezocht

Valthermond (Dr). Hoekwoning met vrij uitzicht achter over de landerijen. L-vormige woonkamer met een moderne hoekkeuken. 3 slaapkamers op de 1e verdieping en een complete badkamer. Extra kamer mogelijk op de zolderverdieping. Tuin op het zuiden. Woning met verre uitzichten. Mogelijkheid voor een moestuin. Een lichte woonkamer. Tenminste 3 slaapkamers en de mogelijkheid voor een atelier. Goed onderhouden en gelegen aan een rustige weg. Voorzieningen (winkels) op loop- of fietsafstand. Omgeving Valthermond

Aangekocht

Gezocht

Buinen (Dr). Woonboerderijtje op een kavel van 1330m2 in een natuurrijke omgeving. Eenvoudige keuken en sanitair. Woonkamer (22m2) en 2 slaapkamers. Gesloten keuken (10m2). Een deel (40m2) die prima geschikt te maken is als woonkamer. Woonboerderijtje op de hondsrug met authentieke elementen (gebinten in het zicht). Een nog onverbouwde deel. Casco moet goed zijn. Tenminste 3 slaapkamers (of de ruimte ervoor). Kavel geschikt voor het houden van kleinvee en evt. 2 paarden.

Aangekocht

Gezocht

Meeden (Gn). Gemoderniseerde, vrijstaande woonboerderij met dubbele garage, carport en tuinhuis. Tuin (2430m2) met 3 tuinkamers. Ruime woonkamer (36m2) met balkenplafond, gashaard en vloerverw.. 3 slaapkamers en een zeer luxe badkamer. Woonboerderij binnen 30 autominuten van Assen. Mogelijkheid voor het houden van paarden (bak en stallen). Woning moet goed zeer onderhouden zijn en liefst op loopafstand van voorzieningen (supermarkt en scholen).

Aangekocht

Gezocht

Gieterveen (Dr). Grote verbouwde ruime woonboerderij met schuur/garage voor meerdere auto's. Woonkeuken (25m2), 2 woonkamers (70m2 & 40m2).  2 badkamers en 3 grote slaapkamers beneden (dubbele bewoning mogelijk). 1e verdieping nog 2 slaapkamers en een grote multifunctionele ruimte.  Boerderij met een grote woonkeuken. 2 woonruimtes en extra gastenverblijf. Mogelijkheid voor stallen van meerdere auto's. Buren op ruime afstand en een redelijk kavel. Gelegenheid voor houden van kleinvee en een moestuin. Liefst in het buitengebied, rustige omgeving en max. 45 autominuten van Groningen.

Aangekocht

Gezocht

Alteveer (Gn). Authentieke, deels gerenoveerde en gemoderniseerde  woonboerderij. Nieuw dak. Kavel 3255m2. Drie slaapkamers en een grote living (65m2). Gebinten in het zicht. Verder een tuinhuisje, hondenkennel en vrijstaand kantoor cq atelier (68m2). Een ruime woonboerderij in goede staat op een redelijk kavel in "mooi westerwold", Groningen. Tenminste 3 slaapkamers en een ruime living (liefst met grote woonkeuken) in de deel. Rustige ligging in de nabijheid van scholen en voorzieningen. Ruimte voor klussen en sleutelen.

Aangekocht

Gezocht

Nieuwehorne (Fr). Woonboerderij op een prachtige locatie. Perceel van 26.480m2 (gras en bos). Eigen vennetje met eiland (incl. gastenverblijf). Voorhuis met 2 kamers (kantoor), ruime slaapkamer en een grote woonkamer (60m2). Mooi uitzicht over Friese coulissenlandschap.  Woonboerderij (> 600 m3) met buren op tenm. 100 meter. Kavel groter dan 1000m2. Mogelijkheid voor een cursus- en kantoorruimte. Grote woonkamer. Drie slaapkamers. Ruimte voor 12 parkeerplaatsen. Vrij uitzicht. Bosrijke omgeving (Drenthe, Friesland). 

Aangekocht

Gezocht

Anloo (Dr). Woonboerderij (keurig onderhouden) met veel authentieke details (bedsteden, lambrisering). Gelegen aan de rand van het dorp op ruim 2 hectare aan een rustige weg. Diverse opstallen geschikt voor een gastenverblijf. Grote, nog onverbouwde deel. Grote woonboerderij met mogelijkheid tot houden van paarden. Karakteristiek (bouwjaar voor 1930) met authentieke details. Tuinliefhebbers. Goede uitrijmogelijkheden vanuit huis. Basisschool op fietsafstand. Mogelijkheid voor een gastenverblijf. 

Aangekocht

Gezocht

Gieten (Dr). Boerderij gelegen aan de rand van het dorp met vrij uitzicht. Op loopafstand van basisschool en voorzieningen. In goede staat met grote deel (hoge gebinten). Grote vrijstaande schuur en stalling voor kleinvee. Mogelijkheid voor extra werkkamers en een grote woonkeuken. Een sfeervolle boerderij met de mogelijkheid voor 3 slaapkamers en 2 werkkamers. Grote woonkeuken en liefst 2 badkamers. Vrijstaand op kavel van tenminste 1000m2. Gelegen aan rand vh dorp (met basisschool). Bosrijke omgeving. Zandgronden.

Aangekocht

Gezocht

Emmercompascuum (Dr). Rand van het dorp. Vrij uitzicht over de weilanden. Slapen en baden beneden. Hobbyschuur van 50m2. Kavel van ruim 1000m2. Mooie tuin op het Oosten (privacy). Bouwjaar 1935 maar volledig gerenoveerd. Goed geisoleerd.  2 slaapkamers op verdieping. Winkelcentra op ca. 400 meter. Een vrijstaande woning in Emmercompascuum. Vrij uitzicht voor. CV. Tenminste 3 slaapkamers. Slaapkamer en badkamer op de begane grond. Badkamer met ligbad. Ruime hobbyruimte. Privacy in de tuin (circa 1000m2). Mogelijkheid voor een moes- en siertuin. Geen doorgaande weg. Op fietsafstand van voorzieningen.

Aangekocht

Gezocht

Eexterveen (Dr). Ruime vrijstaande boerderij met stenen schuur (120 m2). Bouwjaar 1898, in 1968 geheel verbouwd. Mooie achtertuin. Kavel van 1630m2. 4 slaapkamers, woonkeuken en woonkamer (28m2). Interne berging en hobbyruimte. Een vrijstaande boerderij in Eexterveen. Karakteristiek, bouwjaar voor 1940. Kavel van minstens 800m2. Privacy. Tenminste 3 slaapkamers. Gedateerde keuken en sanitair geen probleem. Badkamer met ligbad. Grote garage of schuur. Basisschool en creche op loopafstand.

Aangekocht

Gezocht

Lhee (Dr). Stijlvol gerenoveerde woonboerderij. 1,23ha grond met 4 paardenstallen. 4 ruime slaapkamers en een grote hobbyruimte. Riante woonkeuken voorzien van moderne apparatuur. Lichte woonkamer met vrij uitzicht. Rieten kap in 1995 vernieuwd. Grote kapschuur. Authentieke woonboerderij in de omgeving Dwingeloo of Diever. Tenminste 1000m3. Mogelijkheid voor paarden (1hec., stallen). Rieten kap in goede staat. Tenminste 3 slaapkamers. Werk- of hobbykamer. Ruime woonkamer en keuken. Niet hokkerig. Privacy in tuin.

Aangekocht

Gezocht

Nijeberkoop (Fr). Woonboerderij met verbouwd achterhuis en voorhuis in oorspronkelijke staat. Vrijstaand bijgebouw. Voorkamer (16m2), werkkamer (16m2), woonkamer (60m2). Grote verbouwde deel met een inpandige garage. Kavel van 6980m2. Woonboerderij met grote schuur/garage. Mag een opknapper zijn. Casco moet goed zijn. Liefst een pannendak. Tenminste 3 slaapkamers. Kavel van tenminste 4000m2. Geschikt voor het houden van paarden. ZW-Drenthe of ZW-Friesland

Aangekocht

Gezocht

Elp (Dr). Vrijstaande woning. Hoog afwerkingsniveau. Rand van kleinschalig wijkje. Landelijk gelegen. Kavel 808m2. Goed onderhouden. Z-vormige lichte woonkamer. Keuken uit 2000. Grote geisoleerde garage. 3 slaapkamers boven. Extra toilet. Ruime badkamer. Boerderij, landhuis of villa op een kavel  van tenm. 800 m2. Drentse zandgronden. Landelijk of rand van het dorp. Goed onderhouden. Vrij uitzicht. Ruime woonkamer. Moderne eetkeuken. 4 slaapkamers. 2e toilet. Mogelijkheid voor bad- en slaapkamer beneden.

Aangekocht

Gezocht

Wapserveen (Dr). Verbouwde rietgedekte woonboerderij. Vrij uitzicht achter. Rustige weg. Grote woonkamer met openhaard. Moderne keuken. Ruime slaapkamer en badkamer. Interne garage cq berging. Apart gastenverblijf cq kantoor. Ruim perceel met stallen en berging.  Boerderij met grote woonkamer (meer dan 60m2). Slaapkamer van circa 25m2. Moderne keuken. Kantoor of bijgebouw. Logeerruimte met eigen sanitair. Goed onderhouden. CV/ISDN of ADSL. Ruim kavel. Vrij uitzicht. Geen drukke weg. Garage voor 2 auto's.

Aangekocht

Gezocht

Gasselte (Dr). Monumentale woonboerderij uit 1850 met 2 woningen, praktijkruimte  of atelier , ruime garage en vrijstaande schuur. Inhoud ca. 2600m3, woonoppervlak 420m2. Perceel 5.111m2. Gelegen op toeristisch aantrekkelijke locatie.  Een woonboerderij geschikt voor dubbele bewoning (gelijkwaardig) met de mogelijkheid voor een atelier aan huis. Voorts een grote werkruimte. Beide woningen moeten voldoende prive hebben (binnen en buiten) op een ruim perceel. 

Aangekocht

Gezocht

Wollinghuizen (Gn). Woning gelegen in het buitengebied. Vrij uitzicht voor. Geen naaste buren (op 200m). Inhoud ca. 620m3. Recent grotendeels verbouwd. Woon-, eet-, en TV-kamer. Drie slaapkamers. Grote inpandige schuur of deel. Perceel 4435m2. Een woonboerderij in het buitengebied met absolute stilte (geen weggeluiden). Buren op tenminste 100 meter. Volledige privacy. Mogelijkheid voor het houden van kleinvee. Huis moet in goede staat zijn. Tenminste 3 slaapkamers. Grote hobby-ruimte. Kavel 4000m2.

Aangekocht

Gezocht

Oldeberkoop (Fr). Vrijstaande woning met stenen schuur op 975 m2 grond (nabij dorpscentrum). Woonkamer, woonkeuken, opkamer met provisiekelder. Bijkeuken, werkkamer. Recente badkamer. Ruime zolder (55m2) met slaapkamer. Schuur (500m3). Ecologische tuin. Woonboerderij of woudhuis. Mag een opknapper zijn. Tenminste 300m3. Mogelijkheid tot wonen en werken. Tenminste 1 slaapkamer. Casco moet goed zijn. Authentieke elementen nog aanwezig. Grote schuur of deel. Rustige weg. Bosrijke omgeving.

Aangekocht

Gezocht

Nieuw Schoonebeek (Dr). Woonboerderij met garage en kapschuur. Vrij uitzicht over de weilanden aan de rand van het dorp. Kavel van 2757m2. Open keuken. Grote deelruimte.  Drie slaapkamers, werkkamer. CV en deels thermopane beglazing. Sinds 1977 geheel verbouwd.  Vrijstaande woning (boerderij). Inpandige schuur. Tenminste 4 slaapkamers. Woonkeuken. Kavel van tenminste 2500m2. In het buitengebied of aan de rand van een dorp. Buren op een redelijke afstand. Nabij voorzieningen als winkels en scholen (basis). Op redelijke rijafstand van Meppel/Zwolle. 

Aangekocht

Gezocht

Mantinge (Dr). Keurige bungalow grenzend aan uitgebreide natuurgebieden. Vrij uitzicht voor en achter. Drie slaapkamers met kantoor. Grote woonkeuken.  Woonkamer met open haard en apart gastenverblijf. Kavel van 2300m2. Grote garage met zolder. Woning met ruime hal. Grote kamer (50m2) met open haard. Veel kastruimte. Woonkeuken. Tenminste 3 slaapkamers + kantoor. Badkamer met ligbad, douche en toilet. Apart gastenverblijf. Grote garage. Buitengebied (wandelmogelijkheden)  en tenminste 800 m2 grond.

Aangekocht

Gezocht

Beilen (Dr). Goed onderhouden vrijstaande woonboerderij. Grote schuur en kapschuur. Uitzicht voor op bossen en achter op een eigen weiland. Ruime woonkamer, woonkeuken, 4 (evt. 5) slaapkamers, 2 badkamers en een kantoorruimte (45m2). Totaal 2,5 hectare. Woonboerderij met voldoende grond voor tenminste 3 paarden. Rustige weg. Voorzieningen op fietsafstand (winkels, voortgezet onderwijs) en voldoende uitrijmogelijkheden. Kavel van liefst 2 hectare. Tenminste 5 slaapkamers en 2 badkamers.

Aangekocht

Gezocht

Appelscha (Fr). Landhuis met kantoor en vier  ruime slaap- kamers. Onder architectuur (1996) gebouwd. Kavel 890m2. Woonkamer (58m2) met faber gashaard. woonkeuken (20m2). 2 badkamers. Grote bergzolder. Vrij uitzicht over de weilanden. Doodlopende weg. Vrijstaand modern huis met 4 slaapkamers, kantoor en vrij uitzicht. Grote slaapkamers en liefst een woonkeuken. Veel lichtinval en ruimte/sfeer. Liefst met open haard en bijkeuken. Onderhoudsvriendelijk. Ruim kavel (700m2) met privacy in de tuin. Geen drukke weg.

Aangekocht

Gezocht

Diever (Dr). Landhuis met dubbele garage (1810m2 grond). Bouwjaar 1990. Nadien luxe verbouwd. Luxe moderne keuken. 2 badkamers. Slaapkamer op bgg en 3 slaapkamers op 1e verdieping. Mooie tuin met veel privacy. Uitzicht over de es. Op loopafstand van het centrum. Modern vrijstaand huis (na 1990) met veel lichtinval en uitstraling. Woonoppervlak tenminste 150m2. Volledig geďsoleerd. Luxe keuken. Moderne badkamer (bad, douche, 2e toilet). Privacy in de tuin maar ook uitzicht op weilanden e/o heide. Manege in de omgeving. Zandgronden. Onderhoudsvriendelijk.

Aangekocht

Gezocht

Boijl (Fr). Direkt tegen het bos en aan een zandweg gelegen landhuis. Prima uitrij- en men mogelijkheden. Bijgebouw met paardenstallen, rijbak (20 x40) en weiland (19.490m2). Woonkamer met houten vloerdelen, dubbele open haard. 3 slaapkamers, 2 badkamers. Huis geschikt voor wonen en werken. Tenminste. 3 slaapkamers. Luxe open keuken. Tenminste 2 hec. grond. Geschikt voor houden van paarden. Buitenbak. Rustige weg. Bosrijke omgeving. Scholen op fietsafstand. Vrij uitzicht. Drenthe of Friesland.

Aangekocht

Gezocht

Alteveer (Gn). Op mooie rustige lokatie (rand vh dorp) gelegen boerderij. Grote deel met 4 paardenboxen. Garage. Schuur (40m2).  Kavel 5610m2. Hal met houten vloer, zijkamer (20m2), woonkamer (30m2), slaapkamer, grote woonkeuken. Verdieping met 4 slaapkamers. CV, muurisolatie. Nog te verbouwen boerderij binnen een straal van 25km van Stadskanaal. Aangesloten op gemeenteriool. Grote schuur/deel voor aanhang- wagen, caravan, bedrijfswagen. Tenminste 2 slaapkamers. Kavel van tenminste 5000m2. Huis mooi op kavel. Redelijke afstand tot buren. Op fietsafstand dorp.

Aangekocht

Gezocht

Exloo (Dr). Landhuis nabij bossen en dorpskern. Woonkamer (52m2) met veel lichtinval. Luxe woonkeuken. Ruime kelder. Luxe badkamer met veel lichtinval. Extra werkkamer beneden. Boven 3 slaapkamers met veel kastruimte. Geďsoleerde garage van 4 x 9m. Geschikt voor wonen en werken. Twee ruime werkkamers (16m2). Ruime ouderslaapkamer (met zitje). Woonkeuken. Moderne keuken in lichte kleuren. Ruime badkamer met veel lichtinval. Houten vloer. Veel kastruimte. Op loopafstand van bossen. Voorzieningen nabij.

Aangekocht

Gezocht

Exloo (Dr). Rand vh dorp en op loopafstand van de kern. Grotendeels verbouwd, in goede staat. Grote living + grote familiekamer. 3 slp.k. op verdieping. Inpandig gastenverblijf met 2 slp.k., badk., keuken.  Zeer groot bijgebouw (1200m2). Kavel van 12.000m2. Vrijstaande woonboerderij in een bosrijke omgeving. Weinig tot geen onderhoud. Geen rieten dak. Loopafstand van dorp met ruim winkelbestand. Grote eetkamer of keuken. Badkamer op bgg. Intern gastenverblijf. Kavel van tenminste 1000m2. Privacy in de tuin.

Aangekocht

Gezocht

Gees (Dr). Verbouwd woonhuis in boerderijstijl met groot bijgebouw (5 x 17m). Rand vh dorp. Kavel van 3310m2. Woonkeuken. L-woonkamer op het Oosten. Mogelijkheid voor slapen en baden op bgg. 1e verdieping: 3 slaapk, bedstede en een grote badkamer. Vrijstaande woning. Rustige weg. Geen omgevingslawaai. Rand v.e. dorp met eerste levensbehoeften. Slapen en baden op bgg.Tenminste 3 slaapkamers.  Garage of grote schuur. Woonkeuken. Ochtendzon in kamer. Groot kavel. Huis moet in goede staat zijn.

Aangekocht

Gezocht

Coevorden (Dr). Rietgedekt landhuis met garage, schuur, hobbyruimte. Grote vrijstaande schuur. Perceel 1760m2.  Fraaie tuin. Badkamer en slaapkamer op bgg en 2e badkamer en 3 slaapkamers op verdieping. Kantoor boven garage. Privacy.  Woning met tenminste 4 slaapkamers en een kavel van 2000m2. Huis moet mooi op het kavel liggen. Woonkamer 30m2. Kantoor/atelierruimte. Ruime garage.  Zeer rustige omgeving (geen speelplaats etc). Nabij natuurgebieden. Vrij uitzicht.

Aangekocht

Gezocht

Dalen (Dr). Een rietgedekte boerderij met kapschuur. Kavel 3600m2. In de deel bevinden zich o.a. een atelier en expositieruimte en mogelijkheid voor een winkel cq theehuis. Fraai aangelegde tuin. Living met schouw en houtkachel. Een (onverbouwde) boerderij geschikt voor theehuis, winkel en gallery. Privé gedeelte moet beschikken over een ruime kamer en keuken. Goede scheiding tussen wonen en werk. Grote tuin voor beelden. Gelegen op een toeristische locatie. 

Aangekocht

Gezocht

Lellens (Gn) op het Groningse hoge land een klein en reeds volledig verbouwd woonboerderijtje met vrij uitzicht achter. Woonkamer (31m2) en een open keuken (19m2). Slaapkamer (met balkon) en logeerruimte. Vrijstaande garage (32m2). Vrijstaand boerderijtje op het Groningse platteland. Niet te ver van voorzieningen en gelegen in een gezellig dorpje. In goede staat van onderhoud met vrij uitzicht (voor of achter). Ruime woonkeuken en woonkamer en tenminste 2 slaapkamers. Garage of schuur.

Aangekocht

Gezocht

Elp (Dr). Recent (2001) verbouwde woonboerderij in het buitengebied. Perceel van 2590m2 met grote kapschuur. Woonkamer (40m2) met dichte keuken. Werkkamer/serre (25m2). Mooie tuin met vijverpartij. Vrij uitzicht over weilanden en nabij fiets- en wandelroutes. Goed onderhouden vrijstaande woning (villa, landhuis, boerderij) met ruime eetkeuken en dito woonkamer. Woonopp. 150m2. Gastenverblijf. Gelegen op de zandgronden. Grote schuur e/o stal. Tuinliefhebbers.  Buitengebied aan een rustige weg. Vrij uitzicht. Nabij natuurgebieden.

Aangekocht

Gezocht

Landgoed de Markestee (Fr). Naast een royaal privé afgescheiden woongedeelte, 13 slaapkamers met eigen sanitair. Restaurant met bar (100m2), gashaard, ontbijtruimte (25m2) en een horecakeuken. Verder een groot verwarmd zwembad, speelweide, blokhut. Totale perceel ruim 10.000m2. Een ruime boerderij met deel die tot groepsaccommodatie kan worden omgebouwd, liefst in combinatie met een mini-camping. Perceel van tenminste 5.000m2. Gelegen in toeristisch aantrekkelijk gebied. Goede scheiding tussen werk en privé. Of een bestaand bedrijf actief in het hogere segment